SELJORD FOLKEHØGSKULE - I'M BACK! (BILDER)

Jeg har da forflytta meg tilbake til gamle tragter. Fant ut at studiene jeg gikk ikke var noe for meg, så da sendte jeg mail til skolen å lurte på om de hadde bruk for meg nå dette kommende semesteret. Og som dere da sikkert har skjønt, så hadde de det. Jeg har da også fått en leilighet som er ganske så stor og på 2 etg. med 3 soverom. Så da her jo jeg selvfølgelig det største rommet. Det er nok hvertfall dobbelt så stort som det jeg selv var elev her i fjor. Jeg er da nå stipendiat på Musikal og Siso(Singer/Songwrighter) linjene og skal hjelpe til der.
Også skal jeg ha masse foto-greier på skolen og mest sannsynlig Foto-valgfag også, så dere får følge med her, på Facebook og skolen hjemmeside.


ROMMETHar til og med et slags walk-in-closet som dere ser helt til venstre på bildet over.
Så det var ganske så digg må jeg si.Jeg har også eget bad i år, i motsetning til da jeg delt to dusjen og to doer med 15 andre i fjor. Noe som egentlig gikk overraskende greit. Tror jeg stod i dusj-kø 3 ganger jeg. Men det trenger jeg ikke nå.

BADETJeg har til og med badekarr...DIGG! Kommer nok til å bli flittig brukt tenker jeg. Jeg har som da dere sikkert ser ikke noe dusjforheng enda, selv om jeg har både stang og kroker, men det er på vei. Men det er jo bare å dusje på det ene huset imens hvis det er krise da. Jeg bor jo i enden av det ene.(Midtgarden)

Ehm, ja. Jeg glømt tannbørsteholderkoppting, så da kjører vi på med nødløsning.

Da skal jeg fore maga'n litt før jeg stikker bort til Sondre tenker jeg.
Kos dere videre med ferie til dere som har det. Jeg skal ha min første planleggingsdag i mårra...


Én kommentar

SimenFF

03.jan.2012 kl.18:25

Kos deg masse Simen

Klem fra mamma

Skriv en ny kommentar

hits