VIL DU OPPLEVE ET NYTT OG BRA BAND PÅ LØRDAG?


Da bør du ta turen til Buddy i Drammen å sjekke ut folkerockbandet "Staut".

Ny norsk folkrock stjerne!
Den norske musikkbransjen har gleden av å meddele at det på kort tid er etablert ei ny folkrock-stjerne på den norske musikkarenaen. Den unge gruppa STAUT, som har eksistert i kun 2 år, har tatt landet med storm og passerer i disse dager 10.000 solgte eksemplar av sitt debutalbum ?STAUT?.
Albumet kom ut i 2010 og har ligget på VG lista i totalt 11 uker og er kritikerrost med mange 5?ere og sågar 6?er terning for sin egenart og friske og melodiøse folkrock.
Den 6-manns store gruppa fra Valdres spiller akustisk folkrock og består av erfarne musikere med bakgrunn fra både folkemusikk, roots, pop og rock. Musikken kan beskrives som en krysning mellom Nordstoga, Vamp og Vømmøl og komponeres og arrangeres av gruppa selv. Tekstene verdsettes også høyt grunnet sitt dype innhold sammenflettet med store doser humor og glimt i øyet.
Den unge gruppa trives aller best på landets konsertscener og er på kort tid blitt et av landets mest ettertraktede live-band. Derav fikk de også æren av å åpne årets
Spellemannspris show 2011 i Oslo Spektrum.

Gruppa gleder seg til å ut og møte folket i 2011 som et av landets mest turnerende band, og innimellom alle konserter jobbes det nå med neste CD utgivelse som er tenkt ferdig senhøsten 2011.
(hentet fra http://www.buddyscene.no/kalender_cms - Buddy sin bandbeskrivelse)

Buddy sin hjemmeside HER

Sjekk også ut Staut sin hjemmeside HER

eller følg de på Facebook HER

HAVE FUN!


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits