LIVET ER SOM ET RUMPETROLL...

...FORANDRER SEG MED TIDEN!

I morgen er en stor dag. Det er et helt år siden jeg kom kjørende i en liten grønn Golf opp gårdsplassen og parkerte forran det som skulle bli mitt hjem i 9 måneder fremover. Jeg snakker jo om Seljord. Jeg må virkelig si at dette året har gått helt sykt fort, for fort og ja, ALT FOR FORT egentlig...Til dere som skal på folkehøyskole, GLED DERE, det vil bli deres livs år. Sikkert mange som starta i dag tenker jeg. Seljord gjorde hvertfall det. Masse lykke til.

Men i morgen er også en stor dag fordi jeg skal ha første dag på NISS. Er ganske så spent på hvordan folka er og sånt. Tror de fleste er ganske out going egentlig, med tanke på at det er en veldig kreativ skole og mange forskjellige linjer. Regner med at det skal gå ganske lett å komme på talefot med folk egentlig. Nå er jo jeg helt OK utadvendt også da. Hehe. Tror det blir veldig bra. Et spennende år med mange nye bekjentskap og bånd som kan komme nyttig med videre i det lange liv. Moahaha!


Nå må jeg nesten legge meg snart. Skal pendle for første gang i mårra. Kan jo bli spennende...Får ta med meg iPod og en bok tenker jeg. Blei ferdig med Snømannen i går, så skal starte på den første boka i Harry Hole-serien til Jo Nesbø, Flaggermusmannen, nå i kveld. Såååå....NATTA!!!

 

Én kommentar

Stephen

21.aug.2011 kl.23:57

God natt du ;)

Skriv en ny kommentar

hits