KJENDISBESØK PÅ JOBB I DAG!

Tittelen sier vel egentlig det meste. Hadde en helt normal dag på jobb i dag. Men så kom vaktlederen fra Lekeland en tur opp på Megazone og var skikkelig gira. Hadde med seg en vaskebøtte som "en grunn" til å komme opp og sånt da. Planen var egentlig å bruke vaskinga som en grunn til å kanskje få tatt en bilde.

Dere lurer sikkert på hvem som var innom Lekeland Drammen. En godt voksen mann, veldig kjent i både inn og utland samt at han faktisk holder seg relativt bra. Noen av jentene blei jo litt starstruck da. Jeg snakker om ingen ringere enn frontfiguren i A-HA, Morten Harket! Lekeland var vel ikke det første stedet jeg tenkte at jeg ville se han akkurat. Men var jo litt kult da. Jentene fikk ta bilde med han og fikk autograf og sånt, mens jeg bare dreiv å vaska på MZ og sånt.

All over egentlig en helt greit dag. Er ganske sliten i beina nå egentlig, så tror jeg skal legge meg snart også. Tom-Daniel skal ha med meg en tur på IKEA i mårra. Som om jeg aldri har vært der før...Men jeg fikk med meg han på Gulskogen først, så da kan jeg heller bruke litt lønningspenger der. Bedre det...


Ikke glem å følge fotografen i meg på Facebook!

Har du hatt en fin dag?

2 kommentarer

INA NORAKER

09.aug.2011 kl.22:58

Å, han bor/ bodde rett ved meg=)

Nina Sandvik

09.aug.2011 kl.23:19

Å fytti inni katta!!!!!!!!!!!! Var han på Lekeland med barna?? Selv om jeg er over den første siklealderen og enda ikke kommet til den neste.....tror jeg kanskje jeg hadde trengt et par servietter om jeg var der! Han er jo da noe av det desidert deiligste som går på 52 (?) år gamle mannebein!!!!! Heldiggrisen du ;-)

Skriv en ny kommentar

hits