OMMØBLERING OG NYTT TIL ROMMET!

I dag har jeg hatt et lite prosjekt på G. Var en tur på IKEA (igjen...) sammen med mams i går for jeg fant ut at jeg trengte en skrivepult tel skolestart og sånt. Er egentlig veldig greit å ha det har jeg finni ut. Men jeg har jo ikke all verdens med plass på dette rommet mitt heller, så det blei ikke store pulten. Hele 80 cm bred og 50 cm dyp, men det funker nok tenker jeg. Også har den jo skuff, magnettavle og hylle. PRAKTISK! Så dagen i dag har egentlig for det meste gått til å skru opp pulten, vaske og flytte hyller og litt sånt, men det blei jo bra da.

FØR:


UNDER VEIS:


ETTER:
Det blei jo ikke så ille da? Men er ikke helt ferdig enda. Må fikse meg en stol, den lille puffen blei litt lav egentlig. Også skal jeg henge TV'n opp på veggen tenkte jeg. Den overlapper jo tross alt pulten.

Så nå gjennstår bare litt slåpusling. Skal komme tilbake hvis jeg oppdager en smart løsning. Som den som ligger på skrivepulten. Den er ganske genial vil jeg si.

Men nå må jeg pakke, mens jeg ser på vår alle kjære Pacific Blue. Ekke sommer uten. Også må jeg snart legge meg også. Skal på jobb kl 10 i mårra, så må opp rundt 8 tenker jeg. også drar jeg til pappa når jeg er ferdig der.

KOS DERE VIDERE!

Én kommentar

<3RAGNAE-legg meg til som venn!

03.aug.2011 kl.23:45

Nice:)

Skriv en ny kommentar

hits