ET SVAR PÅ HEIDI MARIE'S INNLEGG!

"En forskjell mellom gutter og jenter..."


I innlegget skriver Heidi Marie litt om hvordan gutter og jenter tenker, mest jenter egentlig. Jeg tenkte derfor, siden jeg er gutt, å komme med noen av de faktorene som skjer i hodet til oss gutta.

Først og fremst, så har vi gutter denne såkalte "innebygde funksjonen" med at når vi ser på hverandre, så skjønner vi hva den andre mener. Men det kommer VELDIG ann på situasjonen, så en kan si vi har det i en mildere grad.

Jeg kan si meg enig i at vi er litt håpløse når det kommer til disse små filletingene, men hvis vi enten kjenner jenta god og har fulgt med på hu ei litta stund, så merker vi fort når det faktisk er noe galt. Tingen er det at vi gutter går da å tenker over hva det er vi har gjort som gjør at jenta oppfører seg på en annerledes måte, vi gjør bare ikke uttrkk for det. Heidi Marie har nok rett med det når det kommer til at dere jenter overanalyserer ALT, vi gutter analyserer bare det vi føler betyr noe. Noe som helt klart bare er en brøkdel i motsetning til dere jenter. Jeg må også skyte inn at ja, vi fucker nok helt sikkert opp hodene til dere jenter, men HJÆLP å hvor mye dere fucker opp vårt også.

Eksempelet til Heidi Marie liker jeg veldig godt. Det er en typisk guttegjeng og venninnegjeng ute på byen, eller hvor de nå enn befinner seg. Vi gutter nok litt overfladiske når vi er ute på byen, hvertfall når vi er sammen med gutta. Skal tøffe seg litt, værra litt macho å tørre å spørre for så å bli avvist som noen egentlig bare syns er gøy. Jenter skjønner ikke helt det at en gutt ekke ute på byen for å finne den rette, finne en kjæreste, eller finne noe i det hele tatt. En gutt har egnentlig ingen forventninger, men håpet på en liten fangst er jo alltid der. Men jeg sier bare det at jo mer horete dere jenter kler dere, jo mer morsomt er det for oss gutta. Da har vi litt mer å le av. Det er veldig sjeldent det er slike jenter en gutt er på utkikk etter. En snur seg ikke fordi en syns du er heit, men fordi du ser helt crazy og patetisk ut.

Dere jenter må ikke prøve for hardt. Vi gutter er veldig enkle, men kan sette inn det lille ekstra i ny og ne for å holde gnisten gående. Vi er flinke til å lese de fleste jenter, det tar ikke så alt for lang tid. Det er bare når vi kommer over de som faktisk er noe vi blir litt dumme og egentlig ikke helt veit hvor vi skal gjøre av oss.


Jeg vil skyte inn bildet Heidi Marie bruke i hennes innlegg å legge til min vri på det.
"I hope she is thinking of me!"

Én kommentar

Heidi Marie

29.aug.2010 kl.12:28

Takk for en gutts perspektiv på saken. Jeg fikk vel de svarene jeg venta, men allikavel. Jenter og gutter er håpløse! :P

Skriv en ny kommentar

hits