VATNLIAN - TUR - FOLK OG DE ÅRLIGE VATNLIAN-LEIKANE!

Som jeg har nevnt har vi vært på tur til en liten fjellgard oppi fjella her i Seljord rundt 3-4 timer å gå fra skolen. Selve gåturen var sykt digg, men også et rent helvette, no de aller fleste egentlig syns. Jeg klarte jo selvfølgelig å få gnagsår etter bare 10 minutter. Men sånn er det med nye sko, så da gikk jeg med de som slipperser.

Her kommer det noen bilder hvertfall..VATENLIAN-LEIKANE!

Det er en konk mellom internathyttene her på skolen. Jeg er da en Austgarding (som selvfølgelig er BEST å vant de fleste av kampene.) som er det største internatet her på skolen med 19 elever. Men det ekke før i kveld under samling/presentasjonsrunden vi får vite hvem som vant. Det var veldig mye som telte her. En kan vinne kun på smisk men en kan også komme sist på grunn av smisk i tillegg til å vinne kampene og slikt. Må si Austgardingane hadde lagånden og stemninga på topp. Magefølelsen føles ganske så bra egentlig. Vi åpnet med stil, holdt det rolig men gående og avsluttet med stil.

Her kommer litt bilder...


GO AUSTGARDEN!

Ønsk oss lykke til da. Kommer nok med oppdatering om resultet i kveld eller i mårra. Kos dere i hælja. I kveld ere ut på byen her i Seljord.
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits