FØRSTE BLOGGING PÅ FOLKEHØGSKULE!

Det var jaggu på tide. Men jeg hadde litt problemer med nett de første dagene før vi dro på hyttetur i tre dager. Og det har skjedd ganske så mye denna uka, så tiden har rett og slett vært litt for knap for meg. Jeg har fått fiksa rommet litt nå hvertfall da, men det er et evig kaos her. Så det kommer litt bilder fra før jeg kom til ro her i Seljord.

Men det har kommet seg, så dere skal få se litt friskere bilder om litt.

Folka her er helt syke hvertfall. Føler jeg har kjent de i årevis allerede. Rart å tenke på at det ikke har gått ei uke enda engang og at vi er så sykt sammensveisa som vi er. GOOOOO AUSTGARDEN!!!! Men det er veldig greit med enkeltrom merker jeg, da har man et sted hvor en kan slappe litt av og sånt. En har jo tross alt folk trøkt oppi rævva 24/7 ellers. Hehe! Men sånn er nå livet her da.
Ikke minst er det jo sykt digg å komme til ferdig mat, varmt brød og rundstykker til frokost og ja, helt sykt luksus egentlig. Hehe! Om ikke så lenge skal jeg vaske mine egne klær for første gang også. Er vaskerom her så vi skal ha vaskelag.

Jeg kommer snart ut med et nytt innlegg om turen til Vatnlian. Den var dritkos, men var litt tungt å gå den korte turen til med gnagsår så store som potetskruer.
 

2 kommentarer

Tom-Daniel

28.aug.2010 kl.15:49

Å skal du bo i sauna ? :P Hvor stort var det igjen?

SimenFF

28.aug.2010 kl.21:18

3 x 5 kanskje :P

Skriv en ny kommentar

hits