DAGENS BEGIVENHET!

I dag har det ikke skjedd stor mye enda. Jeg har pakka så og si ferdig, tror ikke jeg får plass til alt i bilen men det gjennstår å se. Sånn gåre når foreldre ikke kjøper større bilder...Men jeg klarer det nok. Hehe!

Nå tror jeg det venter en liten matbit før jeg flyr ned til The Northworms en tur for å finne på no sprell. Det er jo Elvefestival her i Drammen denna hælja, men er litt sliten etter mye pakking og mas så vi tar en rolig kveld i dag med litt film og kos før vi slepper løs håret i mårra. Da kommer Humming People, Donkeyboy, Postgirobygget og The Baseballs til byen for å holde noen konserter så da må vi nesten ta en tur. Det er også min siste dag her i Drammen i mårra før jeg stikker på skole til Seljord, hjertet av Telemark.Q: Skal dere på noen konseter iløpet av festivalen?
Q: Skjer det no i byen din for tia?

Dere får kose dere masse i kveld snørrunger, finn på no sprell da, men ikke gjør no jeg ikke ville gjort. Da har dere for så vidt ganske mye å velge imellom. Hehe!

PISS UT!
Én kommentar

Heidi Marie

21.aug.2010 kl.09:03

Her er det fadderuke en uke til. Det er fett! For alle som noen gang skal på høgskole eller universitet, gled dere. Det er godt mulig at det samme gjelder folkehøgskole. Det er kuuult! :)

Skriv en ny kommentar

hits