GÅRSDAGENS INNKJØP OG HAPPENINGS!

Etter at Heidi Marie dro i går, blei jeg med Ida og Sivert hjem til dem for å spise litt frokost hvor vi blei sittendes å prate i en drøy times tid før min mor kom å hentet meg. Jeg skal jo starte på en musikallinje nå om bare ei uke, HJÆLP! - og trenger derfor danse sneakers med todelt såle, noe som ikke er å få tak i over alt. Men det var en butikk her i byen vi fant det på. men de hadde jo selvfølgelig bare størrelse 42 igjen. Så da sku dama bestille det hvis fabrikken hadde da. Hvis ikke blir det nettshopping.

Etter så hvertfall tok min mor og jeg en tur på Gulskogen Senteret for å bytte ett bar fjellsko jeg ikke likte på XXL. Blei litt mer da, selvfølgelig. Endte opp med to par sko, to t-skjorter, en shorts og litt sånt treningsstuff til under 1000 kroner. Hey hey!

Seinere på dagen møtte jeg Camilla for en liten runde i byen hvor jeg fant som følger:


Skiva tel Jason Castro til 149 på Platekompaniet.


T-skjorte fra Sir Prise - Outlet til 100kr (Forsiden)


(Baksiden)


Vans designet av Marc Jacobs fra Sir Prise - Outlet til 250 kroner.
- De ekke helt hvite men litt eggeskallfarga kanskje. Veit ikke helt hva det heter.


Og til slutt en ola-skjorte fra H&M til 149 kroner. Har leita en liten stund nå. Den er litt mørkere enn det bildet viser.


Også blei det selvfølgelig noen filmer da. Det blir det jo alltid. Fikk forresten også den andre pakka mi fra CDON med Herkules, Ringeren i Notre Dam, Mary Poppins og alle tre Jason Bourne-filmene i en samleboks. Kjøpte også Terzan i går så nå begynner samlinga å komme seg her. Hehe! LIKERE!


Men nå stikker jeg til min kjære far i noen dager. Men vi blogges nok mens jeg er der. Så skal jeg slappe av litt mens jeg kan. Mulig jeg får fiksa meg photoshop mens jeg er der også takket være min kjære bror. Må si han er grei å ha ja! Hehe!


Q: Hva er deres planer for resten av ferien? Gjort noen bra innkjøp i sommer?
Én kommentar

letsheartit

15.aug.2010 kl.16:04

ÅH den skjorta var kul!! og skoa og t-skjorta ! hehe

Skriv en ny kommentar

hits