TIPS TIL HVORDAN Å SPRITE OPP BILDE DINE I RAMMENE!

Nå har jeg fått fiksa en del av bildene jeg skal ha med meg på folkehøyskolen men mangler fortsatt noen. Jeg kan nesten ikke tro at jeg drar om to uker i dag. Tia har gått sykt fort men fytti rakker'n å jeg gleder meg tel ett år med sjuke opplevelser og moro.

Her er hvertfall de bildene jeg er ferdig med:Bilderamma er fra IKEA (sjokk) og koster 75 kroner. Skal egentlig henge nedover, men jeg fester den bare med en tegnestift så den henger bortover. Enkelt og greit. Vurderer å kjøpe en til.


Dissa er også fra IKEA og koster rundt 20 kroner for to stykker(samma pakka). Du får de også i hvit.


Tre stykk trehvite rammer (IKEA) for 15 kroner (alle i samma pakka) som jeg bare har beisa så de ser ut som gamle trerammer. Smart da, kan jo gjøre akkurat hva du vil med de. Også kan de enten henge på høykant, liggende eller stå oppreist så superbillige rammer du kan værra kreativ med.


En hvit ramme på 14 x 14 cm hvor bildet enten kan stå helt inntill glesset eller helt bakerst i ramma som jeg har her så du før dybde i ramma. Da kan du også legge noe mellom bildet og glasset for å sprite det opp. Kanskje noe du har fått fra personen du har bilde av ellerno slikt. Denna ramma får du også i svart og kan enten stå rett opp og ned eller henges opp. Husker ikke hva den koster. Men ekke så dyr.


Og sist en bilde med mine herlige nevøer Mikael til venstre på litt over 2 år og Mathias til høyre på litt over 3. Må jo ha med meg go´gutta også. Tror ramma koster rundt 50 kroner jeg og du får den også i hvit, valnøtt, og sølv. Usikker på om du får den i trehvit.

Jeg kjøper bare bilderammer på IKEA tror jeg, er veldig glad i serien som heter RIBBA (de to nederste rammene er i den serien) og du får de i alle mulig størrelser, fasonger og de fargene man skal ha på bilderammer. Altså ikke blå, gul, grønn og slike farger. Det er solide rammer med glass og ikke plast hvindu og de er superenkle å putte bilder i. Det står også mål i rammene så du hveit hvor store bildene dine må være for å få plass. Men jeg har noen bilder som er mindre enn rammene så da har jeg bare et hvitt ark som bakgrunn.

Håper noen av tipsene hjalp litt, det gjelder egentlig bare å være kreativ, eller spørre meg om hjelp hvis du ønsker det. Hjelper dere gjerne hvis det er noe dere lurer på. Men anbefaler virkelig RIBBA bildeserien fra IKEA, beste serien EVER. Du får også kjøpt bildelister der i svart eller hvit i tre lenger så du ikke trenger å montere en hylle hvis du bare skal ha bilder på den. Smart hvis det er smalt der du skal ha bildene.

Nei nå blei detta innlegger lenger enn planen, men sånn ere når man snakker om noe man brenner for. Dere får ha lykke til med bildene deres hvertfall.


Q: Hva er den smarteste bildeløsningen deres?
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits