INNKJØP: RANDOM STUFF FRA KLÆR TIL ELEKTRONIKK!

Nå sitter jeg på mitt lille rom, ser på The Big Bang Theory (elskbart) og skriver en liste over ting jeg skal ha med meg og trenger til folkehøyskola. Jeg drar om 2 1/2 uke og tia går sjukt fort. Min kjære Devon Nikoline stikker til Trondheim i mårra, Johan og Tom-Daniel stikker snart tel England og Heidi Marie farer av til Songdal før jeg letter til Seljord.


En ekstern hardisk fra Lefdal til 795 for 500 GB. Digg å ha en lett en som ikke trenger strøm. Da slepper jeg å drasse med meg doningen over alt. Kjøpte også en minnepenn i samma serien og farge fra Elkjøp på 4 GB til ikke mer enn 79 kroner. SWEET!

Også kjøpt mamma en jakke til meg, den var sjukt behagelig å ha på seg, ganske fin også. Collagejakke!
Fant også en CD-mappe med plass til fire CD'er per side av arket og plass til da 208 CD'er til sammen. Eller DVD'er i mitt tilfelle da. Hehe. Kosta ikke mer enn 99 kraunz på Lkjøp. Gidder jo ikke å dra med meg alle filmene med cover til skola, det har jeg ikke plass til.

Ellers blei det nye gardiner som er røde som nå henger bak de brune for at det ikke skal komme så mye lys inn. Kjipt å ikke ha lystette gardiner, så nå lyser det rødt i halve rommet her så ser ut som den hore-bula. Hoho!


Men nå får jeg komma meg tilbake til sjekk-lista mi og TV-titting. Har vel en tre timer igjen før jeg blir trøtt. Men sånn er det nå i feriene. Sov godt da bloggfolk, hvis ikke døgnrytma deres også er helt snudd på hue.
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits